Faq’s

Quina és la diferència entre un centre de rentat i un Detailer?

El Detailer, i a ShineVips, sentim passió pel que fem. Per tant, apliquem en els treballs molt més temps, cura i atenció en el seu vehicle que un centre de rentat. El detailer buscarà sempre un nivell de presentació moltíssim més alt, usant productes Premium, i les eines més adequades i innovadores del moment. Per tant el nivell de treball del Detailer és molt superior a qualsevol centre de rentat convencional o similar.

Un cop detallat el meu vehicle és complicat mantenir-lo correctament?

Per res. Un cop detallat el vehicle, el tractament és molt simple i senzill. A ShineVips, l’assessorarem sobre consells i tècniques de treball que al nostre parer contribuiran a mantenir el seu cotxe en perfecte estat per molt temps, al mateix temps l’aconsellarem sobre els productes més adequats per a vostè.

Puc comprar-los productes de Detailing?

Per descomptat. Tot i que ShineVips no és una botiga, disposem dels productes que nosaltres fem servir, tant de marca própia com de les prestigioses marques Meguiars i Chemical Guys procedents de USA posant-los a disposició dels nostres clients, si aquests ho desitgen. Aquests productes són de qualitat Premium, seleccionats especialment per nosaltres. Si us plau, no dubti en demanar-nos informació.

El meu cotxe que és nou, el puc detallar?

És clar que sí. Els cotxes nous, rarament són lliurats en perfecte estat quan surten de fàbrica. Presenten la majoria de vegades defectes de pintura que no veiem en adquirir-lo i que són perfectament demostrables per un professional. A més són lliurats sense cap protecció, afavorint un deteriorament prematur.

Fins on pot arribar un detallat?

En una majoria de detailers, el detallat quedarà acotat en el moment en què el tipus de dany que presenti el vehicle no permeti una restauració satisfactòria per tenir esgarrapades que han superat la capa de laca, i ha arribat a la capa de color o imprimació . En aquest cas, la reparació passaria per un taller de xapa i pintura.

ShineVips, mitjançant tècniques anteriorment apreses durant anys en processos de pintura de vehicles d’alta gamma, retoca satisfactòriament aquests tipus de danys, evitant així l’haver de passar per un taller de xapa i pintura i complint l’objectiu d’un detallat professional.

Quant de temps és necessari per detallar el meu vehicle?

Cal tenir en compte el tipus de treball a realitzar. Si vostè vol la perfecció, haurà de deixar que el detailer prengui el seu temps per realitzar un treball perfecte. Si vostè té un vehicle de molt valor, no voldrà donar-li a aquest un servei ràpid i simple, és clar.

He comprat un cotxe usat, l'hauria de detallar?

Rotundament, sí. Tant és que sigui comprat a un particular o a un concessionari especialitzat, el seu cotxe pot millorar molt i canviar el terme “usat” pel de “estrena”.

Després del detallat vostè estrenarà realment el seu nou cotxe.

Quant duren els efectes del detallat?

Depèn del tractament que sol·liciti i de la cura que rebi el cotxe després del detallat, normalment, un encerat pot durar al voltant de 6 mesos i un polit més d’un any.

Quant costa un detallat?

No hi ha un preu fix. Es tracta d’un procés tan particular i enfocat al seu vehicle que hem de sospesar el procés a realitzar, la mida i l’estat del seu vehicle. Visitins i demani pressupost sense compromís, surti de dubtes i estreni cotxe.

Per què detallar el meu cotxe, embarcació o aeronau?

Principalment per recuperar l’aparença original, com si el tornés a estrenar. També és útil per a esmenar qualsevol defecte que li molesti i fins i tot per augmentar el preu de revenda si així ho desitja. Cal tenir present que la primera impressió a l’hora de comprar és molt important, per tant, el detallat és un valor segur que l’ajudarà i li beneficiarà també econòmicament.

Com m'adono si tinc la pintura del meu vehicle danyada?

Hi ha molts tipus de contaminants que si no són eliminats, impedeixen que es pugui restaurar aquesta brillantor perfecte, romanent en la pintura del vehicle, en alguns casos de manera permanent. Hi ha dos tipus principals de defectes en la superfície. Aquells que són sobre la superfície inclouen: Pel·lícules greixoses, òxids, contaminació atmosfèrica, insectes, brea d’arbre, terra, pols, excrement fresc d’aus … En casos en què estan sota la superfície inclouen: Micro ratllades, marques de draps (teranyina) , oxidació, taques i marques de pluja àcida, excrement sec d’aus i altres dipòsits.

Amb una simple consulta podem assessorar si el seu vehicle necessita algun dels tractaments que oferim. Només perquè la pintura no tingui ratllades molt visibles o altres signes obvis de dany, no vol dir que la superfície estigui neta i suau com quan era nova. Sovint n’hi ha prou amb passar la mà sobre la superfície i notar un tacte aspre o raspós.

El meu cotxe fa pudor. Puc eliminar les males olors?

Sí. ShineVips li elimina en el seu habitacle amb màxima efectivitat les males olors, bacteris, fongs, virus, i compostos orgànics volàtils a través d’un tractament tècnic de xoc mitjançant Ozó.

També eliminem olors en Vaixells, càmeres i en altres llocs tancats que vostè necessiti.

Pot millorar la visibilitat en el meu cotxe, embarcació o aeronau?

Sí, bastant, i amb ella la seva seguretat.

ShineVips li ofereix tractaments per als vidres que milloren impressionantment la visibilitat en cas d’inclemències atmosfèriques. Aquests tractaments també eviten l’adherència d’insectes o altres contaminants externs i faciliten molt la neteja de manteniment.

ShineVips també li ofereix la restauració de fars, augmentant considerablement el percentatge de visibilitat nocturna, i evitant problemes en la inspecció del seu vehicle.

Perquè la vida, cal veure-la al 100%.

El meu problema és l'interior del meu habitacle. Què puc fer?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i estreni de nou el lloc del seu vehicle on més temps passa. ShineVips li ofereix la neteja i restauració integral interior, ja sigui aquest de tela o pell, deixant-ho com el primer dia i sense olor. Un cop tractat assegurem que li costarà sortir-ne.

La capota del meu cotxe ha perdut intensitat puc recuperar-la?

ShineVips, li ofereix el tintat professional de la seva capota i el tractament hidròfug d’aquesta.

Estreni descapotable de nou i vegi com l’aigua rellisca per la seva superfíce.

Quins beneficis em brinden els tractaments de ShineVips?

Simplement, el gust d’estrenar de nou amb tots els seus sentits.

Necessito un servei Shine Vips, com demano hora?

Fàcil, tant si ens vols trucar com si ens vols enviar un WhatsApp ho pots fer al 676 988 036 i parlaràs directament amb en Rafel.