COVID 19? PROTOCOL Shine Vips®

Des de Shine Vips® volem aportar informació sobre la nostra desinfecció de vehicles i sobre el protocol de seguretat que oferim. Volem mostrar-vos com realitzem una neteja i desinfecció del vostre cotxe amb productes i eines professionals i d’una manera molt senzilla, encara que no fàcil, però habitual per a nosaltres.

El cotxe és un lloc on passes molt de temps i, especialment, si el toquen, utilitzen, o estàs en contacte amb altres persones és una potencial via de contagi, i ara encara més amb el recent Covid 19.

En primer lloc, respectant els nostres principis professionals, cal tenir present que netejar i desinfectar són termes complementaris, però evidentment, no iguals.

Netejar és un procés on dissolem i eliminem la brutícia. Desinfectar, en canvi, consisteix a matar els microorganismes (fongs, bacteris, virus, etc …) de les superfícies amb agents o equips químics. Per aquest motiu és important tenir en compte els dos passos, netejar i seguidament desinfectar.

Llavors, quan netegem, estem desinfectant? Bé, d’alguna manera sí, però malauradament només aconseguim matar o suprimir una part d’ells. Per poder dir desinfecció hauríem de ser capaços d’eliminar al menys el 99% d’ells. I així ho fem!

Els virus en principi no són organismes vius, sinó molècules de proteïna que poden ser desactivades. També com ja sabem, poden romandre en superfícies per un temps variable en funció de la temperatura, humitat i tipus de material on roman. Per aquest motiu, és important mantenir les nostres superfícies protegides i netes de forma periòdica.

En el nostre protocol Shine Vips® davant el Covid 19, identifiquem primerament les àrees de treball a l’interior del cotxe i procedim a la neteja tècnica de l’habitacle. Pel que fa a una desinfecció, ens centrem especialment en les àrees de major contacte, on les zones més crítiques són les manetes de les portes i maleter, el volant, la palanca de canvi de marxes, cinturons, i comandaments de control del conductor. També els reposa braços de tots els seients, els para-sols, i la consola central i frontal. Totes aquestes parts són tractades específicament amb producte virucida d’alt nivell hospitalari i tovallola de microfibra a força de plata, antimicrobiana, antibacteriana, i antivírica. Tot això, sense oblidar les altres zones no esmentades on reforcem el tractament de desinfecció mitjançant canó d’Ozó O3.

Un cop tenim l’habitacle tècnicament net i perfectament desinfectat davant un Covid 19 i també davant altres agents no desitjats, procedim al condicionat de tots els elements mitjançant els nostres productes professionals de Detailing Shine Vips®, tots gamma Prèmium, per tal d’allargar la vida de els components i facilitar els seus manteniments posteriors.

A l’exterior complementem el nostre rentat artesà i el seu encerat Shine Vips® donant major èmfasi en les manetes de portes i maleter exteriors i en els muntants i passos de porta on sovint reben el tacte de les mans, peces aquestes, que també són minuciosament desinfectades amb virucida.

Com és obvi, en tot el procés fem servir equips de protecció EPIS per a la seguretat pròpia i la de tots els nostres usuaris.

Així mateix, realitzem els nostres treballs mitjançant cita prèvia a través de trucades o missatges a el número de Whats Apps 676988036, per tal de minimitzar la presència de persones a les nostres instal·lacions, personalitzant encara més el servei i mantenint al màxim la seguretat de qualsevol persona.

També tenim gratuïtament a la vostra disposició un certificat de desplaçament, útil i recomanat, especialment per als dies de confinament mentre duri l’Estat d’alarma segons Reial Decret 463/2020.