Llantes i pneumàtics

Les llantes i pneumàtics són una de les peces que més brutícia tendeixen a acumular atès que són les que reben més brutícia a rodar i es troben exposades a la pols de ferodo (el material de què estan fetes les pastilles de fre i es polvoritza en usar-los) . Són a més un punt sobre el que no sol tenir-se especial cura i que poden arruïnar per complet l’aspecte de net del conjunt d’un cotxe acabat de rentar.

El correcte cura dels pneumàtics suposa millores no només estètiques, sinó de seguretat i durabilitat ja que el cautxú es trobés mes protegit, evitant que s’esquerdi i estant en perfecte estat durant més temps.

Un segellant crearà una pel·lícula protectora sobre les llandes. Especialment dissenyat per aguantar les temperatures que poden aconseguir-se en aquestes peces, ens donarà un acabat extra, a més d’evitar que la capa de ferodo que es desprèn de les pastilles de fre es dipositi sobre el lacat de les llantes. D’aquesta manera, un cop aplicat el segellant la neteja de les llantes serà molt més senzilla, bastant amb un rentat amb xampú de carrosseria ja que el ferodo no s’adherirà a la llanda.

Vine a veure’ns i llueix unes rodes Shine Vips®