Per si se t’inunda el cotxe

De tant en tant els meteoròlegs canvien la ‘cançó’ i no només anuncien sols, sols i més sols.

Després jornades d’intensa calor arriben núvols, les anomenades ‘gotes fredes’ i, amb elles, les inundacions.

És l’hora de recordar què fer si el teu cotxe és víctima d’una inundació.

Quan el dany és reparable, per a la tapisseria i interiors va a Shine Vips® perquè et desmuntin els seients i els revestiments totals del sòl i les portes. Això realitzant com més aviat, farà que la recuperació del cotxe danyat per les inundacions sigui molt més efectiva, ja que aquesta estarà bruta i hi haurà impregnat d’un molest olor a tot l’interior del vehicle que mai anirà a menys en cas de no tractar-se. El desmuntatge i muntatge ha de ser professional, i la neteja deu ser molt exhaustiva després d’una bona desinfecció amb ozó perquè al cap ia la fi, es tracta que et trobis de nou el més còmode possible a l’interior del teu cotxe.

Ara, si vols, comentem per la teva alegria qui paga el procés de recuperació.

Saps que Treballem amb el Consorci d’Assegurances que cobreix el teu problema en la majoria dels casos en sinistres produïts per fenòmens de la natura?

El Consorci engloba els fenòmens de la naturalesa dins el concepte riscos extraordinaris, on també s’engloben altres fets coberts i curiosos com: els ocasionats violentament com a conseqüència de terrorisme, rebel·lió, sedició, motí i tumult popular o els fets o actuacions de les Forces Armades o de les Forces i Cossos de Seguretat en temps de pau.

Els riscos coberts pel Consorci produïts pels Fenòmens de la naturalesa són: Inundacions extraordinàries, terratrèmols, sismes submarins, erupcions volcàniques, tempestes ciclòniques atípiques i caigudes de cossos siderals i aeròlits.

La inundació s’entén com la inundació del terreny produït per pluges o desglaç; per aigües procedents de llacs amb sortida natural, de ries o rius, o de cursos naturals d’aigua en superfície quan es desbordin dels seus llits normals, que és el que inunda el nostre cotxe aparcat al carrer oa l’interior d’un pàrquing o garatge .

Oblida’t del problema i posa-ho en mans de Shine Vips ®, estrenaràs el cotxe com el primer dia.