S’ha despenjat el sostre del cotxe

El sostre és una de les peces de l’interior de l’automòbil que generalment passa desapercebuda fins que neix un problema.

Amb el pas del temps, les calors extrems, freds o humitats causen que la part d’escuma del material del sostre es desprengui, el que fa que la tela pengi. La tela penjant no només és anti estètica i molesta, sinó que fins i tot podria arribar a obstruir la comoditat i visió del conductor, creant llavors un problema de seguretat.

Reparar un sostre caigut no és una tasca senzilla, i el desmuntatge i muntatge del sostre del vehicle pot ser una mica complicat segons el model, aconsellant així, l’assessorament d’un professional.

Tingues en compte que tots els sostres de cotxes estan entapissats amb una tela especial, la coneguda tela foamizada o tela foam. A causa de que és una tela especial, no es pot arreglar sanament el problema sense substituir-la per tela foam nova. També cal tenir en compte el tipus de material a emprar en el treball. Entre gran diversitat, la cua per exemple ha de ser específica per a suportar altes temperatures, quedant així el sostre del vehicle garantit i com ho va fer el fabricant del primer dia.

Shine Vips® repara eficaçment el sostre despenjat del teu cotxe amb experiència, molta passió, i una gran varietat de teles foam originals a triar segons el teu model.