Tornada al cole

Coincidint amb la “tornada a l’escola”, amb la qual cosa, d’entre diversos passatgers molts dels nostres nens faran servir diàriament transport públic, ens hem posat a escriure aquest petit post, que no hauria de ser únic i exclusiu per a empreses de transports de viatgers, sinó també per l’habitacle domèstic habitual del cotxe on viatgen els nostres pekes.
La desinfecció de taxis, autobusos i autocars és un tema que genera molta confusió entre les empreses. Moltes empreses pensen que netejar és el mateix que desinfectar, altres estan equivocadament segurs que al posar un “ambientador” el vehicle ja està desinfectat. Una majoria desconeix per complet els beneficis de la desinfecció (en algunes ocasions confosa amb la desinsectació) i ni tan sols la tenen en compte per diferenciar-se de la seva competència.
En Shine Vips ® tractem de respondre i aclarir les inquietuds de clients i empreses de taxis, microbusos, autobusos i autocars amb relació a la neteja professional, desinfecció i higienització dels seus vehicles. Inquietuds generades en el contacte de dia a dia amb els nostres clients i futurs clients, després dels treballs realitzats.

A Shine Vips®, no només el deixem l’automòbil com a nou, sinó que a més, li vam realitzar una desinfecció de l’habitacle mitjançant tractament d’ozó eliminant qualsevol bacteri, fong, virus, etc, i amb això qualsevol olor no original del vehicle.
Empreses de la província ja confien en Shine Vips®, portant els seus vehicles públics certificadament desinfectats, marcant així una diferència entre altres serveis del seu sector.
Si exerceix vostè un servei amb vehicles destinats a l’ús públic, contacti amb Shine Vips ®, i que els bacteris no viatgin en el seu habitacle!