SHINEVIPS

Amb una extensa experiència en el món del vehicle d’alta gamma li oferim un servei exclusiu, amb la màxima passió i fidelment personalitzat.

El nostre objectiu és tenir cura d’ell com mai s’ha fet abans.

Gràcies a les tècniques de Detailing, mimem al màxim el seu vehicle, aconseguint uns resultats iguals o superiors que el primer dia. Desitgem que s’estreni cotxe, embarcació o aeronau a cada instant.

ShineVips és el primer servei de detallat al nord de Girona i ens movem equipats àgilment a les províncies limítrofes, i fins i tot a tot el territori nacional i internacional.

Utilitzem les més innovadores tècniques, fins i tot alguna creada per nosaltres mateixos i d’experiència pròpia, per aconseguir que el resultat sigui digne d’exposició. Tot això, a més, amb la satisfacció d’oferir protecció davant les inclemències del temps, garantint així una millor conservació i ús.

A ShineVips també ens preocupem del planeta i la seva sostenibilitat, per això hem incorporat tècniques que permeten, si cal, rentar amb la màxima seguretat sense necessitar recórrer a l’ús d’aigua a pressió, possibilitant el detallat en garatges comunitaris o altres llocs no dotats pel rentat tradicional.