Store

KIT EXTERIORS

SKU SV002
€49.99
In stock
1
Product Details

Kit productes professionals per cuidar l'exterior del teu vehicle

Aquest Kit és una selecció de quatre productes de qualitat Prèmium, vitals pel bon manteniment de la teva carrosseria. En aquest pack disposes de un neteja llantes, un eliminador d'insectes, una cera amb carnauba i un condicionador de rodes i plàstics exteriors.

Alhora, et regalem una baieta professional per aplicar la cera i un raspall per les llantes i un aplicador per les rodes del teu cotxe.

Descripció dels productes d'aquest Kit:

NETEJA LLANTES

Netejador concentrat amb alt poder desgreixador per a llantes de cotxe. Neteja, desgreixa i abrillanta en la mateixa operació.

Elimina fàcilment la brutícia negra produïda per les pastilles de frens i brutícia incrustada deixant la llanda brillant.

També pot netejar el pneumàtic i recuperar el seu to i color original.

El raspall ajuda a netejar zones de la llanda de difícil accés.

Biodegradable.

Presentació: Envàs de 500 ml. amb pistola de polvoritzar i raspall de repàs (d'obsequi).

ELIMINADOR D'INSECTES

Producte específic per netejar insectes estrellats en frontals, parabrises, para-xocs, miralls retrovisors, etc.

Dissol amb extrema rapidesa i sense necessitat de fregar fins i tot els insectes ja secs de totes les parts de plàstic, xapa i parabrises el cotxe, aportant a l'instant la transparència i la brillantor original a les superfícies tractades.

Biodegradable.

Presentació: Envàs de 500 ml. amb pistola de polvoritzar.

CARNAUBA FAST

Cera d'altíssima tecnologia. Neta, abrillanta i protegeix la pintura a la mateixa aplicació.

Posseeix additius que netegen eficaçment la brutícia dels microporus de la superfície i a el mateix temps genera una capa envernissada inert que la protegeix d'agents atmosfèrics, pols, raigs solars, excrements d'ocells, etc.

El seu efecte vernís fa que la pintura ressalti com si fos nova i quedi molt suau a el tacte. Especial per a vehicles metallitzats. Producte de gran qualitat.

Biodegradable.

Presentació: Envàs de 500 ml. amb pistola de polvoritzar i baieta especial de microfibra per a la seva aplicació (d'obsequi).

NEGRE RODES

Abrillantador especial per a plàstics i gomes com pneumàtics, estoretes de goma, panells de plàstic, para-xocs, protectors laterals, recobriments de motor o qualsevol plàstic o goma que estigui a l'exterior de l'automòbil.

Molt persistent que revifa el color original, deixant les parts tractades negres i protegides d'agents atmosfèrics i químics.

Retorna la brillantor a les zones tractades.

Biodegradable.

Presentació: Envàs de 500 ml. amb pistola de polvoritzar i esponja especial d'aplicació (d'obsequi).Save this product for later