TRACTAMENTS

EXTERIOR

ESPECIALISTES

Llistat dels nostres tractaments

Rentat Tradicional

Rentat a mà utilitzant guant ultra suau després bany d’escuma, xampú específic amb aportació de protecció, neteja de llantes, assecat amb tovallola especial i aire forçat, neteja de vidres, aspirat general interior, neteja i condicionat de quadre de comandament.

Rentat Premium

Rentat tradicional més neteja completa de marcs de porta, condicionat de pneumàtics, gomes i plàstics exteriors, tractament de cromats, segellat exprés de carrosseria i llantes, aspirat de tapisseria, neteja de catifes i panells de porta.

Descontaminat

Eliminació de contaminants adherits a la pintura per recuperar la suavitat i garantir la màxima durada de la cera.

Polit i correcció de defectes

Tractament per eliminar defectes de la pintura i recuperar la brillantor i el color de la pintura original en automòbils, embarcacions o aeronaus.

Encerat

Capa protectora per a la pintura que a més, millora la brillantor. Pot ser de tipus sintètic o natural (cera carnauba brasilera).

Rentat de motor

A ShineVips sabem que el cor del teu cotxe necessita una higienització i renovació d’imatge per al seu bon funcionament i estètica, i nosaltres som especialistes en realitzar-la. Tractem teu motor com si fos el nostre, amb productes professionals específics per a deixar-lo impecable. Eliminem qualsevol incrustació de brutícia i greix i netegem i reacondicionamos tots els components com plàstics, cobertes o protectors …

També polim certs components mecànics perquè aquesta part del teu vehicle també torni a néixer.

 

Substitució i Reparació de vidres

Centre Col.laborador CARGLASS ESPAÑA. Acord amb totes les companyies d’assegurances. FES CLIC

Laminats i tintats de vidres

Laminats i tintats de vidres de màxima qualitat i homologació. Demanan’s pressupost sense compromís al WhatsApp 676988036

 

 

Recuperació d'òptiques, fars davanters

El pas del temps i les inclemències meteorològiques creen una capa groguenca en els fars fent-los perdre visibilitat i seguretat en conduir. Amb la nostra restauració de fars eliminem la capa mat (o groguenca) del far, i se’ls lliurem com a nous, recuperant la visibilitat en situacions en què sigui necessari utilitzar els llums.

A més d’augmentar la seguretat, notarà com l’estètica del seu cotxe millora notablement i podrà passar la ITV satisfactòriament.

Una solució econòmica que estalvia centenars d’euros en la compra de fars nous.

Tintats i Impermeabilització de capota

ShineVips li ofereix un tractament especial per mantenir el sostre de la seva descapotable impol·lut i totalment estanc a l’aigua.

Quan el descapotable surt de fàbrica, la capota compta amb un tractament hidròfug. Aquest tractament impermeabilitza la capota, fent que l’aigua rellisqui per la seva superfície.

Amb el pas del temps, les circumstàncies climatològiques i els successius rentats, aquest tractament va perdent el seu efecte fins a desaparèixer. Si s’observa que l’aigua no rellisca tan bé com quan vostè va adquirir el vehicle pot ser que sigui el moment de tractar la capota, fins i tot és molt recomanable impermeabilitzar un cop l’any per evitar danys majors.

La capota constitueix una peça de desgast més en el nostre vehicle i un punt clau en l’atenció que hem de brindar a les tasques habituals de manteniment i cura del nostre cotxe.

Per diversos factors, la capota necessita una sèrie de cures diaris, vitals si volem assegurar la bona vida del nostre descapotable.

Reparació de petites rascades

Rascadetes dels para-xocs, lleus danys en les alete, portes, cantos de portes, etc.

A ShineVips realitzem retocs de pintura en els nostres serveis integrals, dissimulant al màxim qualsevol rascada de manera que fins i tot a vostè, li costarà recordar exactament on estava situat el dany.

Tractament en llunes i vidres

Totes les superfícies, fins i tot el vidre, tenen certa porositat, tot i que a primera vista no ens ho sembli, i aquesta sigui molt subtil.

ShineVips li ofereix un tractament per vidres que vostè fins i tot percebrà al tacte.

Sota la pluja, l’aigua que cau sobre el vidre rellisca molt més fàcilment millorant àmpliament la visibilitat a través dels vidres de qualsevol vehicle. L’efecte que es produeix és semblant a veure lliscar gotes de mercuri líquid per una superfície. En el cas d’un parabrisa pot no necessitar encendre les escombretes eixugaparabrises per apartar l’aigua de pluja, perquè amb l’efecte del nostre tractament la visibilitat és sorprenent.

Tractament també apte per a embarcacions i aeronaus.

A major visibilitat, més seguretat.

 

Productes per detallar el teu auto

Centre OFICIAL MEGUIAR’S GARROTXA, “Mai vendré un producte que no sigui el millor de la seva classe en el mercat” (Frank Meguiar Jr.)

 

 

Altres serveis

  • Venda i assessorament de productes SHINE VIPS i de les marques de USA  MEGUIAR’S i CHEMICAL GUYS.
  • Restauració o substitució de petites peces o components de l’automòbil.
  • Reparació de vehicles inundats.
  • Gestió i assessorament en Planxa i Pintura.
  • Serveis a domicili o empresa.
  • Serveis de rentats de manteniment amb Packs especials.
  • Consulta de dubtes, solucions, i assessorament al client.