TRACTAMENTS

INTERIOR

ESPECIALITATS

Llistat dels nostres tractaments

Neteja integral

A ShineVips entreguem l’interior del seu vehicle tan impecable que desitjarà no sortir-ne. Els nostres productes, especialment dissenyats per a cada material o component, unit a eines i tècniques innovadores per treballar detalladament cada racó o buit, deixen qualsevol interior com nou.

En el nostre procés, desmuntem, netegem tècnicament i muntem els seients, netegem integralment la moqueta, estoretes, passos de porta, vidres i miralls, quadre de comandament i unitats de comandament, tapisseries de tela i maleter, tractem els conductes d’aire eliminant les olors no desitjats de l’habitacle. La neteja de sostre és sempre opcional.

Tractament de cuir

Brutícies incrustades, líquids vessats, sorra, pols, etc. fan que les nostres tapisseries vagin perdent el seu color, naturalitat, i textura originals.

ShineVips neteja les tapisseries de cuir, ja siguin d’automòbil, mobiliari, embarcació o aeronau, profundament amb productes i tècniques de la més alta qualitat que tenen cura dels materials, recuperant la intensitat i lluminositat dels colors i, per tant, deixant-les com a noves. Naturalment, hidratem la pell per nodrir, protegir-la i evitar el seu envelliment.

Substitució i Reparació de vidres

Centre Col.laborador CARGLASS ESPAÑA. Acord amb totes les companyies d’assegurances.  FES CLIC

Laminats i tintats de vidres

Laminats i tintats de vidres de màxima qualitat i homologació. Demanan’s pressupost sense compromís al WhatsApp 676988036.

 

Desodorització

Eliminació de l’olor a tabac, animals, humitat i tot olor no desitjat.

ShineVips li ofereix un tractament desodoritzant i desinfectant de qualsevol habitacle.

Eliminem de manera definitiva tota mena d’olors partint dels conductes d’aire condicionat. Mitjançant tècnica d’Ozó Actiu eliminem amb màxima eficàcia qualsevol virus, bacteri, fong, àcar i qualsevol organisme que s’hagi instal·lat a l’habitacle del seu vehicle, ja sigui terrestre, marítim o aeri, evitant així males olors, al·lèrgies i altres malalties ocasionades per organismes que habitin els conductes, deixant una olor simplement neutre.

 

 

Productes per detallar el teu auto

Centre OFICIAL MEGUIAR’S GARROTXA, “Mai vendré un producte que no sigui el millor de la seva classe en el mercat” (Frank Meguiar Jr.)

 

 

Reparació de sostre despenjat

Reparació eficaç de sostre despenjat del teu cotxe amb experiència, molta passió, i una gran varietat de teles Foam originals a triar segons marca o model.

 

 

Altres serveis

  • Venda i assessorament de productes SHINE VIPS i de les marques de USA MEGUIARS i CHEMICAL GUYS.
  • Restauració o substitució de petites peces o components de l’automòbil.
  • Reparació de vehicles inundats.
  • Gestió i assessorament en Planxa i Pintura.
  • Serveis a domicili o empresa.
  • Serveis de rentats de manteniment amb Packs especials.
  • Consulta de dubtes, solucions, i assessorament al client.